Wat bieden we jou?

Semi-Private

Wil jij grondig door al de studiestof heengaan waarbij je persoonlijk contact hebt met je tutor en toch de prijs kunt delen met je studiegenoten? Met onze Semi-Private sessie kun jij samen met 2 of 3 studiegenoten een privésessie inplannen met onze tutor.

Prijs: €11,95 – €17,95 per uur

Info

Private

Heb jij een voorkeur voor één op één contact met een tutor? Bij ons kun jij samen met een van onze tutoren een privésessie inplannen waarin je optimaal voorbereid wordt op het tentamen.

Prijs: €22,95 per uur

Info

 

Over ons

ErasmusUni Tutor is een bijlesplatform dat bedrijfskundestudenten in Rotterdam hulp aanbiedt bij het succesvol behalen van hun vakken. Ons doel is om de meest begunstigde bijlesorganisatie te zijn onder zowel studenten als de universiteit.

Wij geloven dat kwaliteit vanzelfsprekend moet zijn als studenten bijles ontvangen. Studenten moeten niet hoeven hopen op een ervaren, enthousiaste en geduldige tutor die zijn of haar uiterste best zal doen om de student het vak te laten begrijpen. Al onze tutors volgen de benadering die zij het meest geschikt vinden voor het vak in kwestie. Deze benadering komt echter altijd overeen met ons belangrijkste principe: wij willen de meest gepersonaliseerde, internationaal georienteerde en effectieve study buddy in Rotterdam zijn!

Uni Tutor is opgericht door studenten voor alle business studenten in Rotterdam en is op geen enkele manier aangesloten bij de Universiteit. Wij behandelen altijd de relevante studiestof, maar zien af van overtreding van copyright of enige vorm van schending van het universiteitsbeleid.

Get in touch!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.